De Pazzi te gast op het Lijsternest

Op zondag 20 december 2015 treden de dichters van Pazzi di Parole op in de schrijverswoning van de West-Vlaamse auteur Stijn Streuvels. Je kunt er het hele weekend terecht voor een hele reeks bijzondere Kerstactiviteiten onder de veelbelovende titel ‘Letterrijke Kerst‘.
Op zondag ontvangen de Pazzi di Parole de bezoekers van 13 tot 18 u. met winter- en Kerstgedichten, alsook met een keuze uit hun kersverse bundel ‘Een kier in het rumoer’. Meteen een unieke gelegenheid om de Pazzi aan het woord te horen en om de schrijverswoning en zijn verzamelde kunstwerken te bewonderen.

Voor een wegbeschrijving alsook voor meer uitleg omtrent het Streuvelshuis en de evenementen van ‘Letterrijke Kerst’ kun je terecht op uitinvlaanderen.be en westvlaanderen.be

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑