Pazzi di Parole

Pazzi di Parole bestaat uit vier dichters die regelmatig samenwerken: Ann Van Dessel, Daniel Billiet, Hilde Van Cauteren en Erwin Steyaert. Samen publiceerden ze de bundel 'Een kier in het rumoer'. Al hun activiteiten, samen en apart, op papier en op het podium, zijn hier te volgen. Wie Pazzi di Parole live aan het werk wil zien, neemt best een kijkje in de agenda. Welkom!

Pazzi di Parole op 17 oktober op het Hamse Boekenweekend

De vier dichters van Pazzi di Parole vieren het verschijnen van hun bundel ‘Een kier in het rumoer’ op diverse podia in Vlaanderen. Op zaterdag 17 oktober om 18u komen ze naar het Boekenweekend in Hamme, de thuisbasis van pazza Hilde Van Cauteren.

Ann Van Dessel, Erwin Steyaert, Daniel Billiet en Hilde Van Cauteren brengen werk uit hun gezamenlijke bundel. Daarnaast brengen ze ook andere gedichten uit hun gevarieerde repertoire. Het optreden wordt gekleurd met foto’s en filmbeelden. De vier Pazzi laten zich gewoonlijk vergezellen door uitstekende muzikanten. Dit keer is violist Johan Van Hulle opnieuw van de partij. Wees welkom!

Over Hilde Van Cauteren

Schrijft: poëzie, proza, lijstjes...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 12 oktober 2015 door .

Pazzi-webmaster: Hilde Van Cauteren

%d bloggers op de volgende wijze: