Pazzi di Parole

Pazzi di Parole bestaat uit vier dichters die regelmatig samenwerken: Ann Van Dessel, Daniel Billiet, Hilde Van Cauteren en Erwin Steyaert. Samen publiceerden ze de bundel 'Een kier in het rumoer'. Al hun activiteiten, samen en apart, op papier en op het podium, zijn hier te volgen. Wie Pazzi di Parole live aan het werk wil zien, neemt best een kijkje in de agenda. Welkom!

Pazzi di Parole op 9 oktober in Poëziecentrum Gent

De vier dichters van Pazzi di Parole vieren het verschijnen van hun bundel ‘Een kier in het rumoer’ op diverse podia in Vlaanderen. Op vrijdag 9 oktober om 20u komen ze naar het Poëziecentrum in Gent.

Ann Van Dessel, Hilde Van Cauteren, Erwin Steyaert en Daniel Billiet brengen op multidisciplinaire wijze werk uit hun gezamenlijke bundel. Daarnaast brengen ze ook andere gedichten uit hun gevarieerde repertoire: van intieme poëzie tot geëngageerde verzen.
Het wordt stilaan ook een traditie dat de Pazzi zich telkens laten vergezellen door uitstekende muzikanten. Dit keer zijn dat Jordy Van Kerschaever op de gitaar en Tim Eysackers aan de piano. Zij brengen intieme, maar tegelijk swingende jazz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 5 oktober 2015 door .

Pazzi-webmaster: Hilde Van Cauteren

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 28 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: