Pazzi di Parole

Pazzi di Parole bestaat uit vier dichters die regelmatig samenwerken: Ann Van Dessel, Daniel Billiet, Hilde Van Cauteren en Erwin Steyaert. Samen publiceerden ze de bundel 'Een kier in het rumoer'. Al hun activiteiten, samen en apart, op papier en op het podium, zijn hier te volgen. Wie Pazzi di Parole live aan het werk wil zien, neemt best een kijkje in de agenda. Welkom!

Prijs Gerolfswal voor Erwin Steyaert

Op zondag 28 september ontving Pazzo Erwin de poëzieprijs Gerolfswal voor religieuze poëzie 2014. De jury beloont een minicyclus van drie gedichten ‘over een thema of een figuur uit de Bijbel of uit de religieuze traditie.’ Titel van Erwins triptiek luidde Kruisteken van een karthuizerin.  De prijs werd uitgereikt in de kerk van Hansbeke tijdens een zeer smaakvolle en gesmaakte ceremonie vol muziek en poëzie. Andere genomineerden waren Rik Dereeper, Eva Maria Annerel en Norbert De Meyer.

Eén reactie op “Prijs Gerolfswal voor Erwin Steyaert

  1. Marie Schotte
    30 september 2014

    FANTASTISCH!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 30 september 2014 door .

Pazzi-webmaster: Hilde Van Cauteren

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 28 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: