Pazzi di Parole

Ann Van Dessel, Daniel Billiet, Hilde Van Cauteren en Erwin Steyaert zijn vier dichters die regelmatig samenwerken onder de paraplu van de 'Pazzi di Parole'. Samen publiceerden ze de bundel 'Een kier in het rumoer'. Al hun activiteiten, samen en apart, op het podium en op papier, zijn hier te volgen. Welkom!

Turing Nationale gedichten- wedstrijd

Pazza Hilde Van Cauteren haalde met drie gedichten de top 20 van de Nederlandse Turing Nationale Gedichten- wedstrijd.  Voor deze wedstrijd werden maar liefst een kleine  10.000 gedichten ingezonden. Ook de pazzi Ann Van Dessel en Erwin Steyaert haalden de top 100 van deze wedstrijd. Onno Kosters uit Utrecht won de eerste prijs, met zijn gedicht ‘Doe-Het-Zelf’. De tweede prijs ging naar Elly Stolwijk uit Alkmaar en de Vlaamse dichter Rik Dereeper uit Rollegom won de derde prijs van € 1.000 met het gedicht  ‘Vier manieren om te dumpen’.  De 100 beste gedichten zijn te lezen in de bundel ‘Naaktlopen met je Hersenen’, uitgegeven bij uitgeverij Van Gennep.

Foto: Joost Vanommeslaeghe

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 14 februari 2013 door .

Pazzi-webmaster: Hilde Van Cauteren

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers op de volgende wijze: