Pazzi di Parole

Ann Van Dessel, Daniel Billiet, Hilde Van Cauteren en Erwin Steyaert zijn vier dichters die regelmatig samenwerken onder de paraplu van de 'Pazzi di Parole'. Samen publiceerden ze de bundel 'Een kier in het rumoer'. Al hun activiteiten, samen en apart, op het podium en op papier, zijn hier te volgen. Welkom!

Boek een dichtersduo!

Beste restauranthouder,

bent u op zoek naar een origineel concept voor de Valentijnsdag(en), om vaste klanten te verrassen of nieuwe te werven? Dan heeft Pazzi di Parole een voorstel voor u.

Eerst nog even een korte introductie: dichtersgroep Pazzi di Parole bestaat uit drie dames en twee heren. Wij hebben goede tafelmanieren, nette kleren en een koffer vol gedichten: lichtzinnige verzen, verliefde coupletten, weemoedige refreinen, erotische rondelen…

Kortom, liederen voor geliefden in alle seizoenen. Wat stellen wij voor? In de Valentijnsperiode maken wij met twee van ons (een heer en een dame) onze opwachting in uw restaurant en wij vermaken en ontroeren uw cliënteel met onze verzen.

We hebben verschillende “formats” in de aanbieding maar zijn altijd bereid om met u samen te zoeken welke formule best werkt in uw restaurant.  Elk restaurant heeft immers zijn sfeer, zijn mogelijkheden en beperkingen. We kunnen best in onderling overleg ons optreden op uw wensen afstemmen. Het gaat er ons in de eerste plaats om de mensen op een stijlvolle wijze met de charme van liefdesgedichten in contact te brengen en daar zelf ook plezier aan te beleven. Gastronomie en poëzie op Valentijn: het lijkt ons een originele en ijzersterke combinatie. Zowel lekker eten, de liefde en de poëzie vragen intimiteit en warmte. Op discrete en passende wijze willen wij graag het verbale luik voor onze rekening nemen.

We komen graag langs om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken. Als u in ons aanbod een meerwaarde ziet, neem dan gerust contact op.
Bel 0473 52 39 55 (Hilde Van Cauteren) of mail naar pazzidiparole@gmail.com

Met poëtische Valentijnsgroeten,

Pazzi di Parole

Ann Van Dessel
Daniël Billiet
Erwin Steyaert
Hilde Van Cauteren
Yerna Van den Driessche

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 8 januari 2013 door .

Pazzi-webmaster: Hilde Van Cauteren

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers op de volgende wijze: