Pazzi di Parole

Ann Van Dessel, Daniel Billiet, Hilde Van Cauteren en Erwin Steyaert zijn vier dichters die regelmatig samenwerken onder de paraplu van de 'Pazzi di Parole'. Samen publiceerden ze de bundel 'Een kier in het rumoer'. Al hun activiteiten, samen en apart, op het podium en op papier, zijn hier te volgen. Welkom!

Daniel Billiet promoot alle dagen de poëzie…

Dag in dag uit promoot Daniel onvermoeibaar het betere gedicht! Misschien heb je wel een abonnement op zijn dagelijkse schrijfopdracht? Sinds januari 2012 vind je op de blog van creatief schrijven elke dag een nieuwe poëzieopdracht van Daniel. Ga er zeker eens een kijkje nemen! Je kan je alsnog inschrijven en tot eind december gratis elke dag een opdracht in je mailbox krijgen. Op zaterdag 26 januari houdt Daniel nog een afsluitende ‘alledagendichtendag‘. Mensen die fervent Alle Dagen Dichten hebben gevolgd en daar veel gedichten rond hebben geschreven, komen daar met Daniel samen voor een dag vol poëzie. Alle info via dit bericht op Storees.

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 29 november 2012 door .

Pazzi-webmaster: Hilde Van Cauteren

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers op de volgende wijze: