Pazzi di Parole

Ann Van Dessel, Daniel Billiet, Hilde Van Cauteren en Erwin Steyaert zijn vier dichters die regelmatig samenwerken onder de paraplu van de 'Pazzi di Parole'. Samen publiceerden ze de bundel 'Een kier in het rumoer'. Al hun activiteiten, samen en apart, op het podium en op papier, zijn hier te volgen. Welkom!

3 november: Spraakwater in Haacht…


Met pazza Ann Van Dessel! Laat u overrompelen door de spraakwatervallen van Gerda De Preter, Diane De Bruyn en Ann. Word sprakeloos van de a-capellazang van Speechless met Zeger Van Besien, Gerald Corthouts, Geert Clerix, Gert Bammens en Wim Leurs.

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, zegt men. Niets is minder waar. Echte mannen en vrouwen komen van Haacht. En dat laten ze horen!
Diane schrijft gedichten, waarvan enkele uitgebracht werden in verzamelbundels of opdoken op een huiskamermuur. Haar prozadebuut, een ontroerend verhaal over een jonge vrouw op een keerpunt in haar leven, verschijnt in januari 2013 bij De Bezige Bij.

Gerda schrijft kinder- en jeugdboeken. ‘Een koffertje voor opa’ (Querido) verscheen op de shortlist van de Gouden Uil Jeugdliteratuur. Haar poëziebundel ‘Blindganger’ (Uitgeverij P) werd warm onthaald.

Pazza Ann, Dorpsdichter van Haacht, viel vaak in de poëzieprijzen en draagt met succes geregeld voor. Gedichten van haar verschenen in tal van publicaties. In september stelde ze in Haacht haar poëziedebuut ‘een kei in duren’ voor.

Soms volstaat een stem. De vijf heren van ‘Speechless’ hebben niets anders op zak. Het bracht hen op festivalpodia, straatfeesten, in theaterzalen en huiskamers. Ze brengen Ierse en Engelse folk, rock- en popklassiekers, zwierige jazz uit de jaren twintig en het betere Nederlandstalige werk. Maar wat er echt bovenuit springt, is het plezier om samen te zingen. De humor krijgt u er gratis bij. Neem een kijkje op hun site!

Praktisch: Zaterdag 3 november, van 20u tot 21.15u in het splinternieuwe GC Den Breughel, Wespelaarsesteenweg 85, 3150 Haacht. Inkom € 12, VV € 10.

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 23 oktober 2012 door .

Pazzi-webmaster: Hilde Van Cauteren

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers op de volgende wijze: